Rapuherkku

Loppukesän ehdoton herkku ovat ravut. Gluteenittoman leivän päälle kasattu kokonaisuus voidaan tarjoilla rapujuhlien alku- tai pääruokana.

Rapuherkku

 

Aineet
400 g punaravun pyrstöjä suolaliemessä
2 rkl maustamatonta majoneesia
2 rkl ranskankermaa
1 kpl punasipuli
2 rkl sitruunan mehua
1/2 tl Salliselta kuivattua tilliä
1/4 tl Salliselta rouhittua mustapippuria
50 g lohenmätiä
  tuoretta timjamia

1. Huuhtele ravut ja painele varovasti paperiin ylimääräinen vesi.
2. Hienonna sipuli.
3. Sekoita kaikki aineet keskenään mätiä lukuunottamatta.
4. Tarkista maku.
5. Laita jääkappiin maustumaan 1-2h tai yön yli. Maut voimistuvat jääkaapissa, joten varo ylimaustamista.

Tarjoile rapuherkku lohenmädin ja timjamin kanssa tuoreen gluteenittoman leivän päälle kasattuna.


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet