Marsipaanit ja sokerimassat

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja. Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina. Täältä löydät lisää ohjeita marsipaanin käsittelyyn.

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Katso ohjevideoita youtube-kanavaltamme ja tutustu marsipaani- ja sokerimassakoristeiden valmistusohjeisiin

Hurmaavia ideoita juhliin löydät esitteestämme (PDF)

 

Marsipaani keltainen 250g

Marsipaani keltainen

100093

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.

Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.

Marsipaani musta 250g

Marsipaani musta

102335

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.

Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.

Marsipaani punainen 250g

Marsipaani punainen

100096

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.

Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.

Marsipaani roosa 250g

Marsipaani roosa

100095

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.

Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.

Marsipaani sininen 250g

Marsipaani sininen

100800

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.

Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.

Marsipaani valkoinen 250g

Marsipaani valkoinen

100097

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.

Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.

Marsipaani vihreä 250g

Marsipaani vihreä

100094

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.

Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.

Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.

Miniruusu marsipaani punainen

Miniruusu marsipaani punainen

101436

Miniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.

Ruusu marsipaani, keltainen

Ruusu marsipaani, keltainen

10041K

Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.

Ruusu marsipaani, persikka

Ruusu marsipaani, persikka

100102

Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.

Ruusu marsipaani, punainen

Ruusu marsipaani, punainen

10041P

Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.

Ruusu marsipaani, roosa

Ruusu marsipaani, roosa

100410

Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.

Ruusu marsipaani, sininen

Ruusu marsipaani, sininen

10041S

Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.

Ruusu marsipaani, valkoinen

Ruusu marsipaani, valkoinen

10041V

Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.

Sokerimassa keltainen 250g

Sokerimassa keltainen

104412

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa musta 250g

Sokerimassa musta

103737

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa oranssi 250g

Sokerimassa oranssi

103739

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa punainen 250g

Sokerimassa punainen

104410

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa roosa 250g

Sokerimassa roosa

103738

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa ruskea suklaanmakuinen 250g

Sokerimassa ruskea suklaanmakuinen

103930

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa vaaleansininen 250g

Sokerimassa vaaleansininen

102998

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa valkoinen 250g

Sokerimassa valkoinen

102924

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.

Sokerimassa vihreä 250g

Sokerimassa vihreä

102997

Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.

Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.