Ainekset | |
---|---|
2 | valkosipulin kynttä |
10 cm | purjoa |
4 dl | kuohukermaa |
ripaus | suolaa |
ripaus | Salliselta rouhittua mustapippuria |
2 rkl | Salliselta suolaamattomia pistaasipähkinöitä |
4 annosta | nauhapastaa |
koristeluun | |
Salliselta suolaamattomia pistaasipähkinöitä | |
Salliselta chilirouhetta | |
oliiviöljyä | |
tuoreita yrttejä |
1. Hienonna valkosipuli ja leikkaa purjo suikaleiksi. Kuullota ne pannulla oliiviöljyssä.
2. Lisää kerma, suola ja mustapippuri pannulle ja keitä 5 minuuttia.
3. Murskaa veitsellä pistaasi rouheeksi ja lisää joukkoon. Anna hautua vielä 5 minuuttia.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
5. Koristele annokset pistaasirouheella, chilirouheella ja tuoreilla yrteillä. Päälle voit kaataa hieman oliiviöljyä.