Cashew-tuorejuusto

Vegaaniset tuorejuustot valmistuvat monipuolisista cashewpähkinöistä. Täyteläinen koostumus saa seurakseen voimakkaita ja raikkaita makuja Sallisen maustevalikoimasta.

Cashew-tuorejuusto
Ruohosipuli-tuorejuusto 2 dl
2 pss / 160 g Salliselta cashewpähkinöitä
1/2 tl sitruunamehua
 2 rkl maustamatonta soijajogurttia
 1/2 rkl öljyä
3/4 dl Salliselta ruohosipulia
ripaus suolaa
Chili-tuorejuusto 2 dl
2 pss / 160 g Salliselta cashewpähkinöitä
2 rkl maustamatonta soijajogurttia
1/2 rkl öljyä
3/4 dl Salliselta chilirouhetta
1/2 tl Salliselta paprikajauhetta
ripaus suolaa
ripaus sokeria

1. Liota cashewpähkinöitä runsaassa vedessä yön yli.
2. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Voit halutessasi jättää pähkinät hieman isommiksi paloiksi.
3. Tarkista maku ja tarjoa heti siemenlastujen kanssa.


Tulosta  

Liittyvät tuotteet

kokeile myös näitä reseptejä