Ainekset | |
---|---|
1 pss | Salliselta siemennäkkäri-leivontaseosta |
150 g | laktoositonta ranskankermaa |
punainen ja keltainen paprika | |
1 | punasipuli |
rasia | kirsikkatomaatteja |
lehtipersiljaa | |
rucolaa | |
Guacamole | |
2 | avocadoa |
1 | punasipuli |
2 | tomaattia |
1/2 | tuore chili |
1/2 nippu | persiljaa |
1/2 | limen mehu |
1/2 tl | suolaa |
ripaus | Salliselta rouhittua mustapippuria |
Jauhelihakastike | |
400 g | naudan jauhelihaa |
2 dl | vettä |
1 kpl | sipulia |
400g | tomaattimurskaa |
1/2 rkl | Salliselta valkosipulirouhetta |
1/2 rkl | Salliselta aromisuolaa |
1 rkl | Salliselta tacomaustetta |
oliiviöljyä | |
Juustokastike | |
3 dl | laktoositonta kuohukermaa |
300 g | laktoositonta Cheddar juustoraastetta |
1/2 tl | Salliselta kurkumaa |
ripaus | suolaa |
ripaus | Salliselta rouhittua mustapippuria |
Leivo siemennäkkäri pussissa olevan ohjeen mukaan.
Guacamole
1. Leikkaa avocado, tomaatti ja sipuli kuutioiksi ja silppua lehtipersilja.
4. Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää mausteita tarvittaessa. Laita maustumaan jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Jauhelihakastike
1. Kuutioi sipuli ja kuullota sitä hetki oliiviöljyssä pannulla.
2. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
3. Sekoita mausteet joukkoon ja lisää tomaattipyre ja vesi.
4. Hauduta seosta miedolla lämmöllä hetki ja tarkista maku.
Juustokastike
1. Kuumenna kerma ja sekoita joukkoon juustoraaste ja mausteet.
2. Hauduta kastiketta hetki ja lisää mausteita tarvittaessa.
Kokoaminen
1. Leikkaa sipuli, paprikat ja kirsikkatomaatit pieneksi.
2. Kokoa näkkäri, jauheliha, kasvikset ja kastike kerroksittain pellille.
3. Laita pelti uuniin 200 asteeseen 10-15 minuutiksi.
4. Laita pinnalle guacamole, ranskankermaa ja tuoreita yrttejä ja tarjoile heti.