Taateligranola
- No
- PAISTOAIKA: 30-35 min
- PAISTOASTE: 175-180°C
VAIKEUSTASO
MÄÄRÄ
20 dl
AINESOSAT
10 dl | Kaurahiutaleita |
1 1/2 dl | Salliselta kookoshiutaleita |
1 1/2 dl | Salliselta hampunsiemeniä |
1 dl | sokeria |
1 dl | hunajaa |
1/2 dl | vettä |
1 dl | öljyä |
1 rkl | Salliselta vaniljasokeria |
2 dl | Salliselta rusinoita |
2 dl | Salliselta taateleita |
OHJE
1. Pilko taateleita saksilla hiukan pienemmiksi paloiksi.
2. Mittaa kulhoon kaikki kuivat aineet, paitsi rusinat ja taatelit.
3. Kiehauta kattilassa vesi, hunaja ja sokeri.
4. Kaada kuivien aineiden joukkoon öljy-sokeri-vesiseos. Sekoita tasaiseksi.
5. Kaada seos leivinpaperoidulle pellille ja paahda 175 - 180 -asteisessa uunissa 30 - 35 min.
6. Anna granolan jäähtyä ja purkita kannelliseen lasipurkkiin.
175-180°C
30-35 min