541480

Taatelit ovat taatelipalmun hedelmiä, joita on perinteisesti nautittu etenkin Lähi-Idässä. Taatelit ovat kuin karamelleja, niiden maku on hunajainen ja hiukan toffeemainen.

Taateleita voi nauttia sellaisenaan, tai niistä voi tehdä jälkiruokia ja leivonnaisia. Erityisen suosittu taateli on raakaleivonnassa, jossa sitä käytetään leivonnaisten makeuttamiseen. Kokeile taateleita lakritsijauheeseen pyöriteltynä!

GLUTEENITON
Taateli 250g

AINESOSAT

Kuivattuja taateleita

PAKKAUSKOOT

Taateli 250g

RAVINTOARVOT / 100 g

Energia 1255 kJ/ 300 kcal
Rasva, 0,5 g
 josta tyydyttynyttä 0,0 g
Hiilihydraatti, 72,0 g
 josta sokereita 72,0 g
Ravintokuitu 3,0 g
Proteiini 2,2 g
Suola 0,0 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä