• Yes
  • PAISTOAIKA: 50-60 min
  • PAISTOASTE: 175°C

Muhkeat gluteenittomat ja viljattomat sämpylät maistuvat jokaiselle!

VAIKEUSTASO
Viljattomat sämpylät
Muhkeat gluteenittomat ja viljattomat sämpylät maistuvat jokaiselle!

MÄÄRÄ

10 kpl

AINESOSAT

4 dl Salliselta mantelijauhetta
3 1/2 rkl Salliselta psylliumia
1 tl suolaa
1 1/2 tl Salliselta leivinjauhetta
1/2 dl Salliselta pellavansiemeniä
3 valkuaista
2 tl omenaviinietikkaa
2 3/4 dl kiehuvaa vettä

OHJE

1. Yhdistä kuivat ainekset keskenään.
2. Lisää valkuainen ja omenaviinietikka, sekoita joukkoon kiehuva vesi ja vatkaa taikina tasaiseksi. Pyöritä kostutetuin käsin sämpylöiksi tai jaa taikina kahdeksi palaksi ja rullaa patongeiksi.
3. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

175°C

50-60 min