Nougat-mutakakku
- No
- PAISTOAIKA: 20-25 min
- PAISTOASTE: 200°C
VAIKEUSTASO
MÄÄRÄ
24 cm vuoka
AINESOSAT
200 g | tummaa- tai maitosuklaata |
200 g | voita |
4 | kananmunaa |
1 1/2 dl | sokeria |
1 rkl | Salliselta vaniljasokeria |
2 1/2 dl | Salliselta mantelijauhetta |
1 pkt | Salliselta nougatia |
OHJE
1. Sulata voi ja suklaa. Lisää joukkoon sokerit.
2. Vatkaa sekaan kananmunat yksitellen. Sekoita joukkoon lopuksi mantelijauhe.
3. Pingota Ø 24 cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja kaada taikina vuokaan.
4. Paloittele 50 g nougatia pieniksi kuutioiksi ja ripottele taikinan päälle.
5. Paista 200 asteessa 20 - 25 minuuttia.
6. Höylää loput nougatista ohuiksi siivuiksi juustohöylällä, ja lado uunista tulleen kakun päälle. Levitä tarvittaessa lusikalla.
7. Anna kakun tekeytyä yön yli jääkaapissa.
200°C
20-25 min