Mozartin kuulat
- No
VAIKEUSTASO
MÄÄRÄ
40 kpl
AINESOSAT
1 pkt (150 g) | Salliselta nougatia |
70 g (1 pussi) | Salliselta natural pistaasipähkinöitä |
250 g (1 paketti) | Salliselta vihreää marsipaania |
1 dl | tomusokeria |
1 rkl | Kirschwasseria |
300 g (2 pakettia) | Salliselta mantelimassaa |
200 g | tummaa suklaata |
OHJE
1. Pilko pistaasipähkinän sydämet pieneksi muruksi.
2. Laita pistaasipähkinät, marsipaani, tomusokeri
ja Kirschwasser monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi.
3. Rullaa seos pötköksi ja pilko 40 palaan.
4. Pilko nougat 40 palaan.
5. Muotoile pistaasi-marsipaaniseos pallon muotoisesti nougatpalojen ympärille.
6. Jaa mantelimassa 40 palaan, litistä ja pyöritä pallojen ympärille.
7. Sulata tumma suklaa ja kasta pallot siihen.
8. Anna pallojen jähmettyä huoneenlämmössä.