Mozartin kuulat

Sallisen nougatista valmistat oman version klassikkomakeisesta!

Mozartin kuulat
Ainekset
1 pkt (150 g) Salliselta nougatia
70 g (1 pussi) Salliselta natural pistaasipähkinöitä
250 g (1 paketti) Salliselta vihreää marsipaania
1 dl tomusokeria
1 rkl Kirschwasseria
300 g (2 pakettia) Salliselta mantelimassaa
200 g tummaa suklaata

1. Pilko pistaasipähkinän sydämet pieneksi muruksi.
2. Laita pistaasipähkinät, marsipaani, tomusokeri
ja Kirschwasser monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi.
3. Rullaa seos pötköksi ja pilko 40 palaan.
4. Pilko nougat 40 palaan.
5. Muotoile pistaasi-marsipaaniseos pallon muotoisesti nougatpalojen ympärille.
6. Jaa mantelimassa 40 palaan, litistä ja pyöritä pallojen ympärille.
7. Sulata tumma suklaa ja kasta pallot siihen.
8. Anna pallojen jähmettyä huoneenlämmössä.


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet