• No
  • PAISTOAIKA: 12-15 min
  • PAISTOASTE: 150°C

Suloinen kirsikkakakkunen vie kielen mennessään.

VAIKEUSTASO
Kirsikkakakkuset
Suloinen kirsikkakakkunen vie kielen mennessään.

MÄÄRÄ

15 kpl

AINESOSAT

125 g voita
2 dl tomusokeria
2 tl Salliselta vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
15 kpl Salliselta sokeroituja kirsikoita

OHJE

1. Vaahdota voi ja sokerit 3-5 min.
2. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Anna taikinan levätä jääkaapissa tunti.
4. Pyöritä haluamasi paksuiseksi rullaksi ja leikkaa siitä sentin paksuisia palasia.
5. Paina palojen keskelle puolikas kirsikka ja paista 150 asteessa 12-15 min.

150°C

12-15 min