106592

Pellavansiemenet ovat suosittuja ruuanlaitossa ja leivonnassa. Niitä ripotellaan esimerkiksi puuron, myslin tai smoothien joukkoon, ja ne ovat oiva lisä siemennäkkärin raaka-aineena.

Pellavansiemenistä tehdään myös perinteistä pellavansiemengeeliä liottamalla siemeniä vedessä. Nauti siemeniä 2 rkl päivässä.

GLUTEENITON
Pellavarouhe 350g

AINESOSAT

Pellavansiemen

Saattaa sisältää maapähkinän, muiden pähkinöiden, soijan ja seesaminsiemenen jäämiä.

PAKKAUSKOOT

Pellavarouhe 350 g

RAVINTOARVOT / 100 g

Energia 2071 kJ/ 499 kcal
Rasva, 31,0 g
 josta tyydyttynyttä 2,7 g
Hiilihydraatti, 17,0 g
 josta sokereita 0,1 g
Ravintokuitu 28,9 g
Proteiini 18,0 g
Suola 0,20 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä