Taikina 25 kpl | |
---|---|
5 dl | vettä/maitoa |
10-11 dl | vehnäjauhoja |
2 rkl | Salliselta psylliumia |
1 1/2 rkl | kuivahiivaa |
3/4 dl | sokeria |
2 1/2 tl | suolaa |
1 1/2 rkl | Salliselta kardemummaa |
120 g | pehmeää voita |
1 | kananmuna |
Täyte | |
hilloa | |
Salliselta vaniljakreemijauhetta | |
Päälle | |
raesokeria |
1. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja alusta taikina, vaivaa taikina tasaiseksi.
2. Kumoa taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja levitä taikina 35x50 cm levyksi.
3. Te vaniljakreemi purkin ohjeen mukaan. Levitä hillo ja vaniljakreemi levyn päälle.
4. Taita levy lyhyeltä sivulta päällekkäin leikkaa 1-1,5 cm paksuisia remmejä.
5. Voitele muffinssipelti vuokaspraylla (tai käytä muffinssivuokia)
6. Rullaa remmit kierteelle ja nosta muffinssipellin koloihin.
7. Nostata 30 minuuttia, voitele kananmunalla ja sirottele päälle raesokeria.
7. Paista 225 asteessa 8-12 min.