Tomaattinäkkäritikut

Rapeat näkkäritikut juustolautaselle tai välipalaksi!

Tomaattinäkkäritikut
Taikina
400 g (1 pussi) Salliselta siemennäkkäriseosta
1 dl vettä
1 dl ketsuppia
1/2 dl öljyä
1 tl Salliselta pizzamaustetta
1 rkl Salliselta paahdettua sipulirouhetta
1 rkl Salliselta sipulijauhetta
1 1/2 tl suolaa

1. Kiehauta vesi, ketsuppi ja mausteet
2. Kaada joukkoon siemennäkkäriseos, suola ja öljy
3. Anna taikinan levätä 15 - 20 minuuttia.
4. Kauli taikina tasaiseksi pellille, kahden leivinpaperin välissä.
5. Leikkaa levy taikinapyörällä kapeiksi, suorakaiteen mallisiksi paloiksi. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja sormisuolaa.
6. Paista 150 - 155 asteessa 50 - 55 minuuttia.

Tulosta