lehtikaali-kvinoapaistos

Uuniperunat

 

Ainekset 4 annosta
2 dl vettä
1 dl Sallisen kvinoaa
  oliiviöljyä
2 punasipulia
2 vartta kevätsipulia
1 kpl punaista ja/tai keltaista paprikaa
1 kpl parsakaali
1/4 punakaali
100 g lehtikaalia
65 g baby pinaattia
10 kpl kirsikkatomaatteja
  sitruunanmehua
  Sallisen mustapippurirouhetta
  suolaa
  vesimelonia
  Sallisen salaattimixiä

1. Huuhtele kvinoa huolellisesti ja keitä kypsäksi suolavedessä. Anna jäähtyä.
2. Huuhtele ja paloittele kasvikset.
3. Paista oliiviöljyssä ensin sipulit ja paprika. Lisää parsakaali.
4. Lisää joukkoon punakaali ja paista kunnes kaali pehmenee hiukan. Lisää lehtikaali.
5. Heitä joukkoon viimeiseksi pinaatti, kirsikkatomaatit ja mausteet. Sekoita myös kvinoa joukkoon.

Tarjoile vesimelonin, paahdetun salaattimixin ja oliiviöljyn kanssa.