Yrttiseos | |
---|---|
1/2 dl | kuumaa vettä |
2 rkl | Salliselta valkosipulirouhetta |
1 tl | Salliselta timjamia |
1 tl | Salliselta basilikaa |
1/2 tl | Salliselta sipulijauhetta |
Taikina | |
2 | kananmunaa |
2 dl | maitoa |
1/2 dl | öljyä |
1/2 dl | parmesaanijuustoraastetta |
4 dl | vehnäjauhoja |
1 1/2 tl | Salliselta leivinjauhetta |
1/2 dl | Salliselta pinjansiemeniä |
Salliselta saksanpähkinöitä | |
Täyte | |
1 1/2 dl | Tuorejuustoa |
1 tl | Salliselta mustapippurirouhetta |
1 tl | Salliselta persiljaa |
1/2 tl | Suolaa |
1 tl | Sitruunamehua |
1/4 dl | parmesaanijuustoraastetta |
1. Mittaa yrttiseoksen ainekset kuuman veden joukkoon ja anna turvota 10 min.
2. Sekoita kananmunat, maito, öljy ja yrttiseos tasaiseksi.
3. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää pinjansiemenien ja pamesaanijuustoraasteen kanssa seokseen.
4. Voitele 12 muffinssivuoan pelti Salliselta vuokaspraylla, ja annostele taikina vuokiin. Koristele muffinssit saksanpähkinöillä.
5. Paista 180 asteessa 18-20 min.
6. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi.
7. Leikkaa jäähtyneistä muffinsseista hattu irti ja lisää täyte. Nosta hattu täytteen päälle.