Tarvikkeet |
---|
veitsi tai kuviorulla |
sivellin ja vettä |
Salliselta pehmeitä sokerihelmiä |
1. Merkkaa apupisteet kakun ylä- ja alareunaan ja vedä veitsellä tai kuviorullalla hennot viivat kakkuun. Apupisteiden etäisyyttä varioiden saat eri levyistä salmiakkikuviota.
2. Paina kostutetulla siveltimen tylpällä päällä viivojen risteyskohtiin ja paina kuoppaan pehmeä sokerihelmi.
VINKKI! Muotoile massasta ohut pötkö ja tee tiara eripituisista pätkistä kaavan mukaisesti leivinpaperin päälle. Kiinnitä osat toisiinsa liimalla (0,5dl vettä ja 0,25tl ksantaania) ja koristele sokerihelmillä. Nosta kuivumaan esimerkiksi pienen kakkuvuoan ympärille.
VINKKI! Kultaisen sävyn saat sekoittamalla keltaista (100g), oranssia (20g) ja ruskeaa (10g) massaa keskenään.