Tarvikkeet | |
---|---|
mustaa, ruskeaa, valkoista, punaista ja oranssia sokerimassaa tai marsipaania | |
grillitikkuja | |
hammastikku tai suippo muotoilutyökalu | |
tyllia tai ympyrämuotteja | |
kaulin | |
veitsi | |
vettä ja pensseli osien yhteenliimaamiseen |
1. Katso ohjeet kakun päällystämiseen sokerimassalla tai marsipaanilla täältä.
2. Leikkaa jalkoihin tulevat grillitikut sopivan kokoisiksi, pyöritä tikun ympärille kaulittua massaa ja kiinnitä hämähäkin jaloiksi. Laita taitoskohtaan oranssia massaa.
3. Käytä erikokoisia tyllia tai ympyrämuotteja hyväksesi ja leikkaa punaisesta, mustasta ja valkoisesta massasta silmät, kiinnitä vedellä ja pensselillä toisiinsa ja liimaa kakkuun.
4. Hampaat ja suun saat muotoilemalla punaisesta ja valkoisesta massasta sopivan kokoiset palat ja liimaamalla ne kakkuun.
VINKKI! Voit käyttää osien kiinnittämisessä vettä ja tai vesi-ksantaanisekoitusta (1/2 dl vettä ja 1/4 tl ksantaania). Levitä siveltimellä kevyesti osan takapuolelle ja paina kiinni kakkuun.