Lehtikaali-kvinoapaistos

Raikas ruokaisa ja lämmin salaatti tuo vaihtelua lounaalle.

Lehtikaali-kvinoapaistos
Ainekset 4 annosta
2 dl vettä
1 dl Salliselta kvinoaa
  oliiviöljyä
2 punasipulia
2 vartta kevätsipulia
1 kpl punaista ja/tai keltaista paprikaa
1 kpl parsakaali
1/4 punakaali
100 g lehtikaalia
65 g baby pinaattia
10 kpl kirsikkatomaatteja
  sitruunanmehua
  Salliselta mustapippurirouhetta
  suolaa
  vesimelonia
  Salliselta salaattimixiä

1. Huuhtele kvinoa huolellisesti ja keitä kypsäksi suolavedessä. Anna jäähtyä.
2. Huuhtele ja paloittele kasvikset.
3. Paista oliiviöljyssä ensin sipulit ja paprika. Lisää parsakaali.
4. Lisää joukkoon punakaali ja paista kunnes kaali pehmenee hiukan. Lisää lehtikaali.
5. Heitä joukkoon viimeiseksi pinaatti, kirsikkatomaatit ja mausteet. Sekoita myös kvinoa joukkoon.

Tarjoile vesimelonin, paahdetun salaattimixin ja oliiviöljyn kanssa.

Tulosta