Kvinoa-punajuurihampurilaiset

Värikkäät kasvishampurilaiset maistuvat kaikille!

Kvinoa-punajuurihampurilaiset
Pihvi
4 kpl keitettyä punajuurta
2 dl Salliselta kvinoaa
1 prk suppilovahveroita
1 dl kaurahiutaleita
1 tl Salliselta kurkumaa
1 tl Salliselta chilirouhetta
1 tl Salliselta sipulijauhetta
1 tl Salliselta paprikajauhetta
2 rkl maissitärkkelystä
1/4 dl öljyä
Muut aineet
  sämpylöitä
  Cheddar-juustosiivuja
  kaalisalaattia
  avocadoja
  salaattia
  minttujugurttia


Pihvit
1. Keitä punajuuret ja kvinoa.
2. Kuori jäähtyneet punajuuret ja pilko pienemmiksi.
3. Laita kaikki aineet yleiskoneeseen ja aja tasaiseksi ja karkeaksi massaksi.
4. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
5. Anna massan seistä hetki. Pyörittele sopivan kokoisia pihvejä ja paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä n. 2 min per puoli.
6. Paista pihvejä vielä 225 asteessa n. 10 minuuttia. Pihvit kiinteytyvät jäähtyessään.

Hampurilaisen kokoaminen
1. Kokoa hampurilainen oman maun mukaan ja paina lopuksi tikku hampurilaisen läpi, niin että se pysyy kasassa.


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet