Kardemumma-sitrustryffelit

Täyteläisen makeissa kardemumma-sitrustryffeleissä yhdistyvät monet joulun maut.

kardemumma-sitrustryffelit
1 dl kuohukermaa
1 rkl rommia
300 g valkosuklaata
1 1/2 tl kardemummaa
1/2 rs /50 g Salliselta sukaattia
1/2 rs /50 g Salliselta appelsiininkuoripalaa
50 g pehmeää voita
1 1/2 dl Salliselta kookoshiutaleita

1. Kuumenna kerma ja rommi kiehuvaksi.
2. Kaada kuuma kerma-rommiseos valkosuklaan, kardemumman, sukaatin ja appelsiinikuoripalan päälle, lisää voi ja sekoita tasaiseksi massaksi.
3. Anna jähmettyä jääkaapissa tunti.
4. Pyörittele palloiksi ja kieritä kookoshiutaleissa.

Säilytä tryffeleitä jääkaapissa.

Tulosta