Grillattu persikka

Grillissä voi taikoa myös makeita herkkuja! Tämä kesän ehdoton jälkiruoka on kokeilemisen arvoinen makupala!

Grillattu persikka
Persikat
5 kpl persikoita
  Salliselta vaniljasokeria
  juoksevaa hunajaa
Timjamikerma
2 dl kuohukermaa
100 g Salliselta vaniljakreemijauhetta
300 g vettä
1 tl Salliselta kuivattua timjamia
Pinnalle
  Salliselta mantelilastuja

1. Puolita persikat ja poista kivet.
2. Valele persikat reippaalla kädellä hunajalla ja vaniljasokerilla. Anna tekeytyä hetki.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi.
4. Sekoita vesi ja vaniljakreemijauhe keskenään.
5. Sekoita kerma, vaniljakreemi ja timjami.
6. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kevyesti.
7. Grillaa persikat kypsiksi.
8. Koristele timjamikermalla, vaniljasokerilla ja juoksevalla hunajalla.

Tulosta