Gluteenittomat taatelikuppikakut

Viljattomat herkulliset taatelikuppikakut ilman lisättyä sokeria!

Gluteenittomat taatelikuppikakut
Taikina
250 g (1 paketti) Salliselta taateleita
2 1/2 dl vettä
6 dl Salliselta mantelijauhetta
6 kananmunaa
60 g öljyä
2 tl Salliselta vaniljasokeria
1 tl Salliselta soodaa
1/2 tl suolaa
1 tl Salliselta psylliumia
2 tl Salliselta kanelia
2 dl tummaa suklaamurua
Koristeeksi
  Salliselta suklaarakeita

1. Pilko taatelipala pienemmäksi käsin tai veitsellä korkeaan astiaan. Mittaa päälle vesi ja sekoita sauvasekoittimella sileäksi.
2. Mittaa sekaan loput aineet ja pursota muffinssit muotteihin.
3. Paista 200 asteessa 15 - 20 minuuttia.
4. Anna jäähtyä ja koristele kanelilla maustetulla kermalla ja suklaarakeilla.

Tulosta