Vegaaninen mustikka-nakukakku

Vegaaninen kesäkakku sopii jokaiseen kahvipöytään.

Vegaaninen mustikka-nakukakku
Aineet
125 g margariinia
2 1/2 dl fariinisokeria
2 banaania
2 tl omenaviinietikkaa
4 3/4 dl vehnäjauhoja
3 tl Salliselta leivinjauhetta
1 dl Salliselta kookoshiutaleita
1/2 tl suolaa
2 tl Salliselta vaniljasokeria
200 g mustikoita
1 dl teetä/soijamaitoa
Täyte
2 tlk kookosmaitoa
1/2 dl siirappia
2 rkl kookosjauhoa
1 banaani

1. Vaahdota sokeri ja margariini kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon soseutetut banaanit ja omenaviinietikka.
2. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää viimeisenä sekaan varovasti käännellen neste ja mustikat.
3. Jaa kahteen leivinpaperoituun ∅24 cm irtopohjavuokaan.
4. Paista 175 asteessa 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä.

Täyte
1. Kaada astiaan kookosmaidon kiinteä osa.
2. Lisää joukkoon soseutettu siirappi, kookosjauho ja banaani ja vatkaa kuohkeaksi.
3. Täytä kakku kookoskermalla ja levitä loput kermat kakun päälle ja sivuille.


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet