Aineet | |
---|---|
125 g | margariinia |
2 1/2 dl | fariinisokeria |
2 | banaania |
2 tl | omenaviinietikkaa |
4 3/4 dl | vehnäjauhoja |
3 tl | Salliselta leivinjauhetta |
1 dl | Salliselta kookoshiutaleita |
1/2 tl | suolaa |
2 tl | Salliselta vaniljasokeria |
200 g | mustikoita |
1 dl | teetä/soijamaitoa |
Täyte | |
2 tlk | kookosmaitoa |
1/2 dl | siirappia |
2 rkl | kookosjauhoa |
1 | banaani |
1. Vaahdota sokeri ja margariini kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon soseutetut banaanit ja omenaviinietikka.
2. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää viimeisenä sekaan varovasti käännellen neste ja mustikat.
3. Jaa kahteen leivinpaperoituun ∅24 cm irtopohjavuokaan.
4. Paista 175 asteessa 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä.
Täyte
1. Kaada astiaan kookosmaidon kiinteä osa.
2. Lisää joukkoon soseutettu siirappi, kookosjauho ja banaani ja vatkaa kuohkeaksi.
3. Täytä kakku kookoskermalla ja levitä loput kermat kakun päälle ja sivuille.