Taikina | |
---|---|
4 dl | Salliselta mantelijauhetta |
1 dl | Salliselta riisijauhoja |
1 dl | Salliselta maissijauhoja |
1 dl | gluteenitonta jauhoseosta |
2 tl | sokeria |
1 tl | Salliselta psylliumia |
2 1/2 tl | Salliselta leivinjauhetta |
1 tl | Salliselta soodaa |
4 1/2 dl | juustoraastetta |
3 dl | maitoa |
1 1/3 dl | creme fraichéa |
1 dl | voisulaa |
2 | kananmunaa |
2 rkl | sinappia |
165 g | säilykemaissia |
1/2 tl | Salliselta mustapippuria |
pinnalle maissilastuja |
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja sumuta 18 muffinssipellin koloa vuokaspraylla.
2. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kuivat aineet.
3. Sulata voi ja sekoita joukkoon loput märät aineet.
4. Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi.
5. Jaa taikina muffinssipellin koloihin.
6. Murustele pinnalle maissilastumuruja.
7. Paista 18 - 20 min.